top of page

Your journey
to a sustainable environment

down

Een vast traject om slim en duurzaam te bouwen

MOSARD biedt een totaaloplossing om circulair te bouwen, waaronder begeleiding en ontzorging in het hele bouwproces, van ontwerp, vergunning tot bouwen. Dit dankzij een vast team van gecertificeerde architecten, aannemers, partners en circulaire experten.

Overloop alvast jouw traject en ontdek alle voordelen van MOSARD.

Concepts.jpg

# 1

Meer circulaire mogelijkheden

Kies een passend concept en bouwsysteem volgens jouw noden.

Concepts.jpg

# 4

Op elkaar afgestemde partners

Volgens jouw voorkeuren stelt MOSARD een volledig bouwteam samen.

Concepts.jpg

# 2

Op maat combineren

Laat via Open spaces weten wat jouw wensen zijn.

Concepts.jpg

# 5

Geen verrassingen en vertragingen

Elk onderdeel waaruit je kan kiezen, werd al op voorhand uitgewerkt in 3D.

Concepts.jpg

# 3

Alle prijzen zijn
op voorhand gekend

Je ontvangt een voorontwerp volgens jouw budget.

Concepts.jpg

# 6

Eén blijvend aanspreekpunt

MOSARD blijft jouw aanspreekpunt en adviseur, gedurende het hele traject en ook erna.

Het MOSARD-model

MOSARD is geen aannemersbedrijf maar een coördinator die een bouwteam samenstelt aan de hand van jouw project en voorkeuren. Een nieuw concept van bouwen binnen een duidelijk traject waardoor we enkel voordelen aanbieden. Alle mogelijkheden ontdek je in Build.

Je bepaalt zelf in welke mate jouw gebouw meer flexibel en veel milieuvriendelijker is. Zo bevatten zelfs enkele bouwsystemen een uniek en gepatenteerd drager & inbouw systeem, dat hernieuwbare, vervangbare tot zelfs uitwisselbare elementen toelaat.


Al onze partners en toeleveranciers zijn onderling reeds op elkaar afgestemd. Zo ook worden alle elementen op voorhand met elkaar gedeeld in Share. Dit biedt voor jou als bouwheer meer keuzevrijheid in verschillende compatibele en modulaire producten.

 

Dankzij onze focus op duurzaamheid gedurende de volledige levensloop van gebouwen, is jouw investering ook afgestemd op een maximale waardebehoud van jouw patrimonium.

 

Zo zijn alle concepten conform de 'circulaire bouwstandaard' van MOSARD. Dit biedt voor jou de nodige perspectief op gebied van circulariteit, toekomstige renovaties alsook herbestemming van het gebouw. Lees alles over onze standaarden in Create.

about us.jpg
bottom of page