top of page

Human based buildings

Dynamisch architectuur op mensenmaat

BUILD

render concept mosard HD2.jpg

Start voortaan met een slim ontwerp dat meer kan inspelen op jouw huidige en toekomstige woon-, werk- of leefbehoeften.

header.jpg

Jouw project wordt telkens dynamisch opgevat en bestaat uit modulaire ruimten die samengesteld kunnen worden op jouw maat.

IMG_8374.jpg

Elk MOSARD gebouw is en blijft uniek waarbij bepaalde onderdelen hernieuwbaar, vervangbaar tot zelfs uitwisselbaar zijn. Gebouwen worden zo meer flexibel en veel milieuvriendelijker.

Anker Build

Flexibel en duurzaam
bouwen

Een circulair gebouw kan zich aanpassen aan nieuwe noden gedurende zijn volledige levensloop. Een MOSARD gebouw kan zodanig modulair ontworpen worden dat het zich eenvoudig laat renoveren of herbestemmen en biedt dusdanig die flexibiliteit dat, zowel op korte als op lange termijn, (ver)bouwen steeds betaalbaar blijft.

ontwerpen.gif
ruimten.jpg

Ontwerpen volgens
jouw woon-, werk-
en leefbehoeften

Aan de hand van jouw noden en keuzes stellen wij een circulaire programma van eisen op, kijken we samen wat economisch haalbaar is en werken de architecten jouw project verder uit met een zo hoog mogelijke flexibiliteit voor de toekomst.

Circulair bouwen met slimme bouwsystemen van morgen

Onze bouwteams bestaan uit gecertificeerde architecten en aannemers. Zij zetten maximaal in op de circulariteit van jouw gebouw om te komen tot de meest duurzame investering. MOSARD streeft telkens naar een bouw- en woonformule die past binnen jouw budget.

het-model.gif

Trajecten voor professionele partners

 • Inspiratiesessies creatieve standaardisatie

 • Richtlijnen circulaire bouwstandaard 

 • Trajectbegeleiding op maat

 • Afstemmen op compatibiliteit

 • Co-creatiesessies standaard situaties 

 • Compatibele elementen modelleren in 3D

 • Elementpaspoorten aanmaken

 • Delen met andere ‘co-creators’

 • Workshops circulair concepten

 • Basisopleiding componeren

 • Opsplitsen in compatibele bouwdelen

 • Aftoetsen van circulaire criteria

Meedoen als fabrikant?

Stem jouw product af op het uniform maatsysteem. Neem vervolgens deel aan een co-creatiesessie om een standaard situatie uit te werken samen met andere circulaire doeners en architecten. En laat het elementpaspoort van jouw product opnemen in circulaire concepten en bouwprojecten.

Meedoen als architect?

Ontwerp binnen de richtlijnen van de circulaire bouwstandaard. Deel en download vervolgens een standaard situatie met creatieve elementen samen met andere circulaire doeners en fabrikanten. En plaats jouw circulair concept online om projecten voor bouwheren uit te voeren in jouw regio.

Meedoen als aannemer?

Maak voortaan compatibele prefab bouwdelen en gebouwen. Neem vervolgens deel aan een workshop om samen met het bouwteam een concept volgens circulaire criteria verder uit te werken over meerdere projecten heen. En stem de richtprijs af van het circulair concept om projecten uit te voeren in jouw regio.

bottom of page