top of page

Welcome to
Open spaces

down

Open ruimtes voor meer vrijheid

Jouw project wordt telkens dynamisch opgevat en bestaat uit open ruimten die samengesteld kunnen worden op jouw maat. Aan de hand van jouw voorkeuren stellen wij een circulaire programma van eisen op, kijken we samen wat economisch haalbaar is en werken de architecten jouw project verder uit met een zo hoog mogelijke flexibiliteit voor de toekomst.

Bekijk hier concrete invullingen van enkele open ruimtes.

Interesse in een contactmoment?

In de eerste fase werken we 'Inside Out’. Je hoeft ons enkel aan te geven welk woon-, werk- en/of leefgevoel je graag wilt terugzien in het ontwerp, eventueel door ons op voorhand jouw voorkeur van Open spaces door te geven.​

In een volgende fase gaan onze architecten met jouw wensen aan de slag en overlopen zij samen met jou welke combinaties en mogelijkheden voor jouw project het meest geschikt en ook haalbaar kunnen zijn.

 

Verzamel alvast jouw selectie zodat onze architect op maat van jouw project aan de slag kan. Alle Open spaces vind je ook terug op onze Instagram-pagina.

jouw selectie.jpg

Jouw one-stop-shop
voor de circulaire bouw

Voor een juiste beleving worden onze standaard ruimtes ontworpen met duurzame producten van bestaande merken. Elk eco-design en interieur kan ook reeds aangekocht en door onze partners mee geplaatst worden in jouw nieuw gebouw. Deze producten inclusief plaatsing vind je steeds optioneel terug op onze offerte.

bottom of page