top of page

Let's compose buildings.

Jouw vraag & aanbod platform

MOSARD biedt een 'Open Design & Build' platform dat circulair bouwen mogelijk maakt en vraag en aanbod op elkaar afstemt.

Hiervoor bieden wij voor alle bouwpartners drie podia aan: Create, Share en Build.

Wij ontwikkelen circulaire bouwsystemen die toepasbaar zijn over meerdere projecten heen en inzetten op meer waardebehoud.

Doe mee en volg een inspiratiesessie, ontvang de bouwstandaard richtlijnen en instrumenten van MOSARD, neem een trajectbegeleiding op maat en standaardiseer je bouwsysteem voor meer compatibiliteit en meer modulaire mogelijkheden in ontwerpen van gebouwen.

Stem jouw product af op het uniform maatsysteem. Ontwerp voortaan binnen de richtlijnen van de circulaire bouwstandaard. En maak compatibele en op voorhand geëngineerde prefab bouwdelen en gebouwen.

Wij werken met compatibele elementen en exclusieve partners op voorhand standaard situaties uit die het ontwerp- en bouwproces meer efficiënt maken.

Doe mee en volg een co-creatiesessie, laat jouw compatibel element modelleren in 3D, maak een elementpaspoort aan en deel met andere ‘co-creators’.

Werk samen een standaard situatie uit om toe te gaan passen in meerdere projecten. Laat het elementpaspoort van jouw uniek element of product opnemen in een duurzaam en slim concept. Wij stellen het 3D-model ter beschikking aan architecten, zodat zij meer tijd hebben voor creativiteit. En ontvang zelf alle toepassingen van de andere circulaire 'doeners' of ontmoet hen tijdens één van onze events.

Samen met een vast bouwteam werken we totaalconcepten uit die we vervolgens aanbieden aan bouwheren die wensen in te zetten op meer duurzaamheid.

Doe mee en volg een workshop en basisopleiding 'componeren met MOSARD', laat je ontwerp of product opsplitsen in compatibele bouwdelen en afstemmen op de gewenste circulaire criteria.

Werk samen met het bouwteam een concept uit volgens bepaalde circulaire eisen. Stem op voorhand de onderlinge compatibiliteit en richtprijs af. Wij plaatsen jouw circulair concept online om gelijkaardige projecten, met meer tijdswinst voor iedereen, uit te gaan voeren in jouw regio.

down

Zakendoen met MOSARD

MOSARD speelt een coördinerende rol tussen alle partners volgens een voorgedefinieerde proces en stemt op voorhand de compatibiliteit en haalbaarheid af.

 

Als bouwpartner kan je je volgens jouw specialisatie voornamelijk bezighouden met hetgeen daar waar je goed in bent en dit verder professioneel uitbouwen.

 

Projecten worden enkel uitgevoerd binnen een vast traject en met een op voorhand gekend bouwteam en budget. Zalig toch?

het model.jpg

Ben je een architect gepassioneerd door dynamische architectuur?

Als gecertificeerd architect van MOSARD werk je volgens enkele richtlijnen één of meerdere concepten uit en kan je jouw ontwerpen plaatsen onder het rubriek ‘Concepts’ en volg je de projecten verder op.

Ben je een aannemer en producent van prefab bouwsystemen?

Als gecertificeerd producent van MOSARD werken onze architecten één of meerdere concepten uit met jouw bouwelementen die passen in het systeem van MOSARD en voer je mee projecten uit.

Ben je een fabrikant en plaatser van modulaire interieursystemen?

Als gecertificeerd plaatser van MOSARD werken onze architecten één of meerdere ruimtes uit met jouw bouwproducten die passen in de ontwerpen en voer je mee projecten uit.

Zie jij als architect veel maatschappelijke uitdagingen?

 

Zoek jij als aannemer of fabrikant voortaan een lange termijn relatie met de bouwheer?

 

Of ben je eerder een innovatieve partner om structureel mee samen te werken?

 

Kortom, interesse om mee te doen?

bottom of page