top of page

Concepts
that grow with you

down

Slim ontwerpen
om circulair te bouwen

Start voortaan met een slim ontwerp dat meer kan inspelen op zowel jouw huidige als op jouw toekomstige woon-, werk- of leefbehoeften. Want een circulair gebouw dient zich te kunnen aanpassen aan nieuwe noden gedurende zijn volledige levensloop. Elk MOSARD gebouw is zodanig modulair ontworpen dat het zich makkelijk laat renoveren of herbestemmen en biedt dusdanig betaalbare flexibiliteit, zowel op korte als op lange termijn.

 

Laat je hier inspireren door enkele creatieve concepten en ontdek alvast wat er mogelijk is.

Interesse in een duurzaam gebouw op jouw maat?

Bepaalde ruimtes in onze MOSARD gebouwen zijn multi inzetbaar of zelfs uitbreidbaar. Zo kan elk open ruimte afgestemd worden op jouw noden en beleving. Het juist combineren en samenstellen van deze Open spaces, samen met het nodige advies, laten we over aan onze gecertificeerde architecten. Laat hen alvast weten welke ruimtes jij graag wenst terug te zien in jouw project.

op-maat.gif

Kopen, huren, leasen
of as a service?

Bepaalde standaard producten die in de MOSARD gebouwen voorkomen nemen de producenten ook terug en worden eventueel ook aangeboden in een huur- of leaseformule. Producten die ook traceerbaar zijn biedt men ook aan in een as-a-service-model. Optioneel blijft de plaatser tijdens het gebruik verantwoordelijk voor het onderhoud van het product. Zo blijven kwaliteit en prestaties gegarandeerd.
 

Vraag gerust voor jouw project naar de mogelijkheden van financiering.

bottom of page